Impreuna nu vom putea fi invinsi

Călătoria noastră a început în comuna Voinesti unde am întîlnit persoane în vîrsta: veterani de razboi, învătători pensionari,oameni simpli pe care i-am găsit în casa, gradina casei muncind pamintul dupa puterile lor, am gasit persoane fără picioare, fără vedere, persoane imobilizate, persoane cu multă suferinta fizica dar si sufleteasca, cu trupuri gîrbovite, frunti plecate, pline de riduri, cu mîini bătătorite, dar cu priviri blande și pline de mirare că cineva le-a deschis poarta si le-a oferit un DAR, cum nu au mai primit pînă acum!

Proiectul „Impreuna nu vom putea fi invinsi” a fost posibil datorită finanțării programului Start ONG, lansat de Kaufland și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Mulţumită sprijinului şi generozităţii dumneavoastra , am reuşit să oferim pachete cu produse igienico-sanitare, pentru un numar de 60 de persoane peste 65 de ani care sunt singuri si 35 de familii defavorizate, din localitățile comunei Voinești, județul Iași.

Programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Mai multe detalii despre proiect puteți afla de pe pagina de Facebook: Fundatia Iosif. E-mail: fundatiaiosif@gmail.com

Prin proiectul „Împreună nu vom putea fi învinși”, derulat de către Fundatia Iosif, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, oferim sprijin (ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19) constând în materiale igienico-sanitare pentru persoane vulnerabile, 35 de familii aflate în dificultate și 60 de bătrâni cu vârste de peste 65 ani, izolați la domiciliu, din localitățile comunei Voinești, județul Iași – Voinești, Schitu Stavnic, Lungani, Vocotești.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.