Bursele iOSiF 2020-2021

Fundația IOSIF în parteneriat cu OSF Digital România susține educația în rândul tinerilor proveniți din medii sociale defavorizate (cu potențial de învățare, dar fără posibilități financiare proprii).

Prin Programul de Burse iOSiF ne propunem să pregătim pentru viață generația tânără de astăzi. Le dăm încredere tinerilor că se află pe drumul cel bun, atunci când hotărăsc să crească prin educație și responsabilitate. Le punem la dispoziție o echipă de susținători și mentori care aleg să se implice în mod direct în dezvoltarea durabilă a comunității din care fac parte, investind în oamenii care reprezintă generația de mâine. Susținătorii și mentorii tinerilor promițători îi ajută să-și atingă întregul potențial și să nu se piardă din pricina problemelor financiare și sociale cu care aceștia s-ar putea confrunta.

Am ajuns deja la cel de-al cincilea an de acordare al burselor și celebrăm această realizare dând startul comunității tinerilor absolvenți iOSiF: 15 este deja numărul lor și acesta crește de la an la an.

La fel ca anul trecut și anul acesta vom menține numărul de 30 de burse pe care le acordăm. Dintre acestea, 23 vor fi acordate tinerilor cu care am plecat la drum încă din anii trecuți. Celelalte 7 burse vor fi acordate studentilor de la universitati de stat din țară, facultatea de informatica, dar nu numai, in baza unui proces de selectie realizat in parteneriat cu reprezentanți ai OSF Digital România.

Pentru mai multe informații consultați Ghidul de Finanțare (pdf).

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.