Swimathon 2018

ANUNȚ IMPORTANT !!!

Fundația Iosif participă și în acest an la evenimentul Swimathon organizat de către colegii de la Fundația Comunitară Iași !

Despre Swimathon

Este un mecanism de fundraising, prin care ieșenii participă la implementarea proiectelor inițiate de ieșeni. Arată ca o competiție de înot, dar este un prilej de participare și auto-determinare. Ieșenii activi își creează ei înșiși realitatea. Nu vine realitatea peste ei, vin ei, cu ideile și nevoile lor, în realitate. Proiectele personale devin realitatea tuturor.

Cauza pentru care înotăm în acest an

Bursele iOSiF fac parte integrantă dintr-un proiect mai amplu al Fundației Iosif, Give your DREAMS the wings to FLY ! Demarat în urmă cu doi ani, acesta își propune să răspundă nevoii de educație și formare a tinerei generații. Nu avem în vedere educația formală, care se întâmplă oricum în mediul instituțional, ci pe cea nonformală în sensul dezvoltării de abilități de viață independentă, esențiale unei integrări de succes a individului în societatea modernă aflată în continuă transformare.

Proiectul țintește trei grupuri țintă distincte, elevi de gimnaziu, elevi de liceu și studenți. Pe aceștia din urmă îi susținem prin bursele iOSiF, 10 la număr anul acesta (număr în creștere, după ce anul trecut au fost acordate doar 4 burse). După principiul “pay it forward!” (dă mai departe!) acești tineri sunt formați în sensul dezvoltării lor personale, pentru ca mai apoi să devină mentori în raport de 1:1 pentru elevii de liceu. În urma procesului de mentorare, aceștia dobândesc abilități și deprinderi de viață independentă și devin la rândul lor persoane de referință pentru cei mai mici beneficiari ai proiectului, elevii de gimnaziu, aflați în diferite situații de risc și marginalizare socială.

Din toamnă, cu ajutorul d-voastră, ne propunem să dublăm numărul de burse acordate.

Cine ne susține până în prezent ?

OSF Global Services SRL – https://www.osf-global.com/ – prin constituirea fondului de burse și a echipei de înotători pentru Swimathon.

Ce poți face tu ?

Înscrie-te ca înotător în echipa Blue Team a Fundației Iosif până pe data de 19 iunie a.c. sau susține financiar proiectul “Bursele iOSiF” și oferă șansa la o educație de calitate copiilor și tinerilor proveniți din medii sociale defavorizate din municipiul și județul Iași la unul din următoarele linkuri:

https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/echipa/blue-team-2/ https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/echipa/osf-team/ https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/proiect/bursele-iosif/

ÎMPREUNĂ FACEM VALURI PENTRU EDUCAȚIE pentru că știm că un val atrage alt val !

VĂ MULȚUMIM !!!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.