ZÂMBET DE COPIL

Nu cunosc bucurie mai mare decât aceea de a dărui copiilor…

Și în prag de sărbători am avut parte din plin de ea la Școala Gimnazială Ion Neculce din Iași, unde am poposit cu daruri multe, multe pentru toți copiii (prezenți la școală).

Ne-au încântat colindele și dansurile de Crăciun pregătite, dar mai ales ZÂMBETELE COPIILOR. Mulțumim voluntarilor noștri inimoși pentru implicarea și dedicarea de care au dat dovadă în pregătirea momentelor artistice, elevilor care participă la activitățile noastre săptămânale, cadrelor didactice din școală pentru sprijinul oferit în organizarea serbării și nu în ultimul rând colaboratorilor noștri de la Organizația Link to Hope, UK pentru daruri.

Pentru a-i recompensa pe copiii și tinerii care au participat la activitățile fundației tot anul, împreună cu prietenii noștri de la OSF Global Services – biroul Iași, le-am pregătit acestora o altă surpriză: câte un rucsac gata echipat pentru școală. Ne-am propus ca în acest fel să îi motivăm o dată în plus pe copii să continue să meargă la școală și chiar să își îmbunătățească rezultatele obținute. Poate părea un pas mic, dar știm că drumul pe care am pornit este unul lung și doar pas cu pas vom ajunge acolo unde ne-am propus. (vezi foto sau video )

Mulțumiri speciale echipei OSF Iași.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.