Bursele iOSiF – ediția 2017-2018

Fundația IOSIF în parteneriat cu OSF Global Services România susține educația în rândul tinerilor studenți proveniți din medii sociale defavorizate (cu potențial de învățare, dar fără posibilități financiare proprii).

Am ajuns deja la cel de-al doilea an de acordare al burselor și celebrăm această realizare prin creșterea numărului de burse la 10. Dintre acestea, 3 vor fi acordate tinerilor cu care am plecat la drum încă de anul trecut, 2 burse vor fi acordate altor doi tineri pe baza unei selecții realizate de către Fundația Iosif din baza proprie de date, în timp ce un număr de 5 burse vor fi acordate studenților din anii I și II de la Facultatea de Informatică, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în baza unui proces de selecție realizat în parteneriat cu universitatea și cu reprezentanți ai OSF Global Services România.

Prin Programul de Burse iOSiF ne propunem să pregătim pentru viață generația tânără de astăzi. Le dăm încredere tinerilor că se află pe drumul cel bun, atunci când hotărăsc să crească prin educație și responsabilitate.

Pentru mai multe informații consultați Ghidul de Finanțare ( pdf ).Înscrierea in programul se poate realiza completând formularul.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.