Tabara de vară – Lepșa, 2017

În perioada 17-23 iulie 2017, Fundația Iosif a organizat cu sprijinul OSF Global Services România tabăra de vară pentru un număr de 40 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, proveniți din familii defavorizate din zona șes Bahlui, Mun. Iași.

Tabăra s-a desfășurat la Cabana “Teen Ranch” din localitatea Tulnici, comuna Lepșa, jud. Vrancea, unde timp de 7 zile copiii s-au bucurat de natura înconjurătoare, de drumeții, jocuri, competiții, tir cu arcul, lecții de echitație, activități creative de lucru manual și lecții practice de viață adaptate vârstei și nivelului lor de înțelegere, toate acestea în spiritul valorilor creștine pe care Fundația Iosif le promovează: iubirea de Dumnezeu și iubirea semenilor, purtarea de grijă față de cei aflați în nevoie, nediscriminarea și egalitatea de șanse.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.