Swimathon 2017

Fundația Iosif participă și în acest an la evenimentul Swimathon organizat de către colegii de la Fundația Comunitară Iași !

Despre Swimathon

Este un mecanism de fundraising, prin care ieșenii participă la implementarea proiectelor inițiate de ieșeni. Arată ca o competiție de înot, dar este un prilej de participare și auto-determinare. Ieșenii activi își creează ei înșiși realitatea. Nu vine realitatea peste ei, vin ei, cu ideile și nevoile lor, în realitate. Proiectele personale devin realitatea tuturor.

Cauza pentru care înotăm în acest an

Din toamnă, începând cu 15 septembrie, un număr de 20 de elevi de clasa a V-a ai școlilor gimnaziale Ion Neculce si Gheorghe Mârzescu din Iași, provenind din familii defavorizate, vor beneficia de sprijin constând din rechizite școlare, ajutor la teme (acolo unde este cazul) și de ateliere creative si recreative la sediile celor trei instituții partenere sau al altor instituții din domeniul educației, culturii, sportului etc. Copiii vor avea astfel ocazia să se cunoască într-un mod practic pe ei înșiși și pasiunile lor știute sau încă neștiute în cadrul unor ateliere (de teatru, dans, muzică, pictură-sculptură, tehnice, sportive etc.) puse la dispoziție de către Fundația Iosif. Masa caldă furnizată prin intermediul serviciilor de catering și consilierea de specialitate vor completa intervenția pe care ne-o propunem.

De asemenea, un număr de 10 tineri absolvenți de liceu, provenind din medii sociale defavorizate (rural, familii monoparentale, fără posibilități financiare etc) vor beneficia de burse de studiu pentru continuarea studiilor și de servicii de orientare vocațională.

Cine ne susține până în prezent ?

OSF Global Services SRL – www.osf-global.com – prin constituirea fondului de burse.

OXYGEN Iași – www.oxygensport.ro – înoată pentru noi la Swimathon.

Ce poți face tu ?

Înscrie-te ca înotător în echipa Blue Team a Fundației Iosif până pe data de 19 iunie a.c. sau susține financiar proiectul “Give your DREAMS the wings to FLY!” și oferă șansa la o educație de calitate copiilor și tinerilor proveniți din medii sociale defavorizate din municipiul și județul Iași la adresa http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/proiect/give-dreams-wings-fly/

ÎMPREUNĂ FACEM VALURI PENTRU EDUCAȚIE pentru că știm că un val atrage alt val !

VĂ MULȚUMIM !!!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.