Tabăra de vară – august 2016

În perioada 21-26 august a.c., Fundația Iosif în parteriat cu Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor (AMEC) România și cu sprijinul financiar al OSF Global Services a organizat o tabără de recreere pentru un număr de 53 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, proveniți din familii defavorizate din zona șes Bahlui, Mun. Iași.

Tabăra s-a desfășurat la Cabana Fântânele din Ceahlău, jud. Neamț, unde timp de 5 zile copiii s-au bucurat de natura înconjurătoare, de drumeții, jocuri, competiții, activități creative de lucru manual și lecții practice de viață adaptate vârstei și nivelului lor de înțelegere, toate acestea în spiritul valorilor creștine pe care Fundația Iosif le promovează: iubirea de Dumnezeu și iubirea semenilor, purtarea de grijă față de cei aflați în nevoie, nediscriminarea și egalitatea de șanse, dreptul la o educație de calitate.

Mulțumiri speciale,

D-rei Ligia Stoicanu pentru buna organizare a taberei și dedicarea 100%

SC OSF Global Services SRL pentru finanțarea acestui proiect

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.