POVESTEA UNUI… VIS DE IARNĂ

Pregătiri si emoții, așteptare, dans, colinde, urătură pentru anul nou, amuzament, dramatism, INIMI DE COPII, bucurie, iarăși emoții, DARURI, VIS împlinit, spiriduși, din nou colinde, mângâiere și susținere… toate acestea sunt frânturi din ceea ce a însemnat ziua de astăzi pentru noi, pentru colegii noștri de la Fundația Medicala Providența, pentru grupul de elevi al clasei a X-a B de la Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir din Iași, dar mai ales, pentru copiii de la Școala Gimnazială Grozești,comuna Grozești, județul Iasi. Mulțumim, dragi copii, pentru această zi cu totul specială și pentru că ne faceți să simțim ce înseamnă bucuria de a dărui !

Mulțumiri speciale:

D-rei Gabriela Andrei, actor la Teatrul Luceafărul Iași pentru frumoasa piesă de teatru

Spiridușilor Moșului – elevi ai clasei a X-a B de la Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir, Iași pentru colinde

Asociației Link to Hope UK și colegilor noștri de la Centrul Diecezan Caritas Iași pentru darurile care au ajuns la copii

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.