Un nou început

S-a dat startul unui nou an școlar 2015-2016. Pentru copiii programului Fundației Iosif începe o nouă etapă cu noi provocări în ce privește pregătirea lor școlară și dezvoltarea lor personală. Așa cum obișnuim la fiecare început de an școlar, căutăm să venim în întâmpinarea copiilor noștri cu un minim sprijin, constând în rechizite școlare. Acest lucru nu ar fi fost însă posibil fără implicarea tuturor acelora care au sprijin cauza noastră la evenimentul din această vară: Cros pentru școli.

Așadar, cu fondurile strânse prin implicarea tuturor susținătorilor de la eveniment, am reușit să cumpărăm rechizite școlare pentru 34 de copiii aflați în prezent în programul nostru. Caiete, instrumente de scris, de calculat și de desenat, toate bine-venite pentru orice copil la început de an școlar.

Vom continua și în această toamnă să fim alături de copiii aflați în dificultate, prin diverse activități creative-educative, alături de voluntarii și susțintătorii noștri.

Le dorim tuturor copiiilor și cadrelor didactice implicate un an bogat în rezultate frumoase și încurajatoare.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.