Swimathon 2015

S-a mai încheiat o ediţie din marea aventură Swimathon, organizat de Fundaţia Comunitară. Oana, Katy, Sebi, Sergiu, Beni şi Ady au reprezentat echipa Blue Team a Fundaţiei Iosif de anul acesta, care a înotat pentru educaţie – pentru copiii înscrişi în programul nostru. Alături de Fundaţia Iosif s-a alăturat, şi în acest an, echipa companiei Endava cărora le mulţumim foarte mult pentru susţinere.

Suntem bucuroşi că am reuşit să ne atingem obiectivul financiar, ba chiar să-l depăşim. Acest lucru ne încurajează şi în acelaţi timp ne onorează. Mulţumim tuturor susţinătorilor şi donatorilor noştri care s-au implicat concret în acest proiect. Fiecare gest, fiecare donaţie ajută considerabil la realizarea activităţilor proiectului şi implicarea noastră în sprijinirea copiilor aflaţi în programul nostru.

Mulţumim înotătorilor pentru efort si bucuria cu care s-au implicat în demersul propus. Alături de galerie au învins valurile şi ploaia de afară şi împreună au realizat o echipă deosebită. Suntem mândri că ne-aţi reprezentat în atingerea obiectivului nostru. Mulţumim, de asemenea, ambasadorilor Fundaţiei Iosif care au reprezentat proiectul nostru în rândul comunităţii din Iaşi şi care au încurajat la implicare.

Mulţumim şi sponsorului nostru drag, Shatter, care ne-a susţinut cu materiale de promovare în campania noastră.

Swimathon 2015 – un nou pas înainte spre acelaşi obiectiv de a susţine educaţia în rândul copiilor aflaţi în dificultate!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.