Alergăm pentru educaţie!

Pe 10 mai, ora 10, la stadion Emil Alexandrescu, se va da startul primei competiţii de cros, oraganizată de Fundaţia Comunitară Iaşi. Un eveniment la care elevii, profesorii şi părinţii vor face echipă pentru a strânge fondurile necesare implementării ideilor de dezvoltare a mediului şcolar.

Fundaţia Iosif s-a înscris cu proiectul “Prevenirea abandonului şcolar” prin care dorim să susţinem în continuare copiii din programul nostru.

Te invit să intri şi tu pe site şi să susţii cauza noastră ori să încurajezi şi pe alţii să o facă. Durează doar câteva click-uri şi costă doar o inimă deschisă.

Mulţumim, pe această cale tuturor celor care au acceptat provocarea de a alerga şi celor care ne susţin cauza noastră. 1, 2, 3 şi Start! Ne vedem pe stadion!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.