UP with DOWN

Pe 19 Martie a.c. Fundaţia Iosif s-a alăturat Fundaţiei Star of Hope şi Asociaţiei “Renaşterea Speranţei”, iniţiatorii şi organizatorii evenimentului “UP WITH DOWN”, în susţinerea persoanelor cu Sindrom Down. Evenimentul marchează ziua de 21 Martie – Ziua Mondială a Sindromului Down. Scopul acestui eveniment a constat în informarea, sensibilizarea şi creşterea gradului de acceptare în comunitate a persoanelor cu Sindrom Down cât şi a gradului de implicare în viaţa acestora.

Împreună cu o parte dintre voluntarii şi copiii noştri ne-am alăturat şi noi evenimentului în semn de solidaritate faţă de persoanelor cu Sindrom Down.

La finalul evenimentului, alături de ceilalţi participanţi la eveniment (şcolile şi liceele, ONG-urile din Iaşi cât şi cei prezenţi în Palas Mall care au vrut să se implice), am cumpărat un balon pe care am scris cuvinte de încurajare şi gânduri bune pentru persoanele cu Sindromul Down şi l-am agăţat de cuvântul „DOWN”. Cu ajutorul buchetului de baloane “DOWN” s-a ridicat în aer, arătând în mod simbolic că în comunitatea din Iaşi mai există compasiune şi solidaritate faţă de persoanele cu nevoi speciale.

Ne bucurăm că voluntarii şi copiii din programul nostru, prezenţi la eveniment, au avut ocazia să cunoască şi altfel de persoane (cu nevoi speciale), să poată aprecia mai mult valoare unui om şi să înţeleagă importanţa implicării active în sprijinirea şi încurajarea persoanelor cu nevoi de speciale. A fost un exerciţiu de empatie şi solidaritate bine-venit.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.