Un nou început

Suntem la o lună de la începutul acestui an şi bifăm deja o serie de activităţi desfăşurate în cadrul programului nostru cu copiii. În cadrul activităţilor de after-school am pus mai mult accent pe pregătirea şcolară cu scopul de a-i ajuta să încheie cu bine primul semestru de şcoală , iar pentru o parte dintre cei mai nevoiaşi copii am reuşit să facem şi câteva donaţii constând în obiecte de îmbrăcăminte. De asemenea, am organizat o serie de întâlniri de consiliere de grup cu cei mai noi copii din proiect şi întâlniri individuale cu părinţii. (vezi foto)

Cu voluntarii noştri am avut câteva întâlniri de evaluare, urmând ca după vacanţa semestrială să ne revedem să stabilim calendarul activităţilor viitoare. În prezent sunt implicaţi peste 25 de voluntari şi 59 de copii beneficiază de activităţile programului nostru.

Dacă vrei să susţii programele noastre te rugăm să vizitezi secţiunea “Implică -te”.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.