Ninge cu recunostinta

Luna Decembrie a fost bogată peste măsură. A nins cu bucurie şi zâmbete de copii, asta datorită tuturor partenerilor şi susţinătorilor noştri care ne-au sprijinit în realizarea activităţilor din această lună.

Cu sprijinul Ateneului Tătăraşi am copiii au realizat un Spectacol de Crăciun oferit tuturor susţinătorilor şi sponsorilor noştri ca semn de recunoştinţă pentru sprijinul oferit. La final au primit cadouri oferite de angajaţii companiei Amazon România şi Fundaţia Link to Hope din UK.

Ninge cu recunostinta

De asemenea, la invitaţia angajaţilor companiei Sonovision România am mers cu o parte dintre copii cu colindul unde am fost răsplătiţi cu cadouri oferite de angajaţii companiei.

Ninge cu recunostinta

Iar cu sprijinul angajaţilor companiei Mind Software din Iaşi am reuşit să oferim câteva pachete alimentare unor familii din proiectul nostru.

Nu putem decât să fim recunoscători tuturor acelora care ne-au susţinut şi au fost alături de copii noştri, atât în luna decembrie cât şi în restul anului. Să aveţi un an nou minunat!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.