În aşteptarea sărbătorilor de iarnă

La iniţiativa Asociaţiei Supportive You am organizat pentru copiii noi din proiectul nostru o întâlnire de socializare-creativă. Voluntarii Asociaţiei Supportive You alături de voluntarii Fundaţiei Iosif i-au învăţat pe copii secretele unei felicitări de Crăciun reuşite, folosind binecunoscutele tehnici japoneze de kirigami. De la fulgi de nea până la îngeraşi, copiii au decupat, au pictat şi s-au bucurat de un timp frumos în compania voluntarilor implicaţi.

Şi ca evenimentul să fie în ton cu sărbătorile care vin, copiii au primit în avans şi mult aşteptatele cadouri. Ne-am bucurat de implicarea voluntarilor Asociaţiei Supportive You motiv pentru care le mulţumim în mod deosebit pentru clipele petrecute alături de copiii noştri.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.