Ieşi din mulţime! Vino în echipa noastră!

Îţi place să interacţionezi cu cei din jurul tău? Sau îţi doreşti să devii mai sociabil? Să fii înconjurat de copii pe care să-i vezi dezvoltându-se cu ajutorul tău?

A fi voluntar la Fundaţia Iosif îţi oferă aceasta posibilitate. Timpul petrecut aici va fi un caştig pentru dezvoltarea ta personală. Te vei descoperi pe tine într-un mediu nou, în care îţi vei dezvolta abilităţi de comunicare, de lucru cu copiii, vei interacţiona cu persoane de vârsta ta, la fel de dornice de implicare şi cunoaştere.

Vei fi mentor şi profesor, dar şi prieten pentru cei mici care au nevoie de susţinerea şi creativitatea ta pentru a le răspunde la curiozităţi şi a-i îndruma pe drumul către cunoaştere.

Ieşi din mulţime şi vino în echipa noastră!

Completează Formularul de Contact sau contactează-ne la numărul de telefon: 0751112345 (persoană de contact Ştefan Mihai).

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.