Swimathon 2014

Am dat startul la Swimathon. Antrenamentul e în toi, echipele sunt pregatite, galeria face repetitii, doar valurile asteapta sa-si primeasca înotatorii. Cu ajutorul vostru anul trecut am reusit sa strangem bani de rechizite pentru 40 de copii. Anul acesta Fundatia Iosif îsi propune ca prin eveniment sa sprijine un numar de 60 de copii defavorizati, beneficiari ai proiectului nostru – „Prevenirea abandonului scolar în Iasi”. Doua echipe lupta pentru cauza Fundatiei Iosif: Blue Team si EnSharks. Compania Endava este alaturi de noi si anul acesta si sustine cauza noastra prin înotatorii echipei EnSharks.

Ne propunem ca prin acest eveniment sa strângem 8000 de lei, bani ce vor ajunge la copiii din proiect prin realizarea activitatilor after-school si achizitionarea de rechizite scolare.

Fii alaturi de noi! Înscrie-te pe swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro ca sustinator al uneia dintre cele doua echipe: Blue Team sau EnSharks.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.