Vocea ONG

Pe data de 16 aprilie ac., în Sala Galbenă a Prefecturii Iași a avut loc Conferința de Presă organizată de Fundația Alături de Voi (ADV), cu ocazia lansării proiectului “Vocea ONG pentru comunitate!” – aplicant fiind Fundația ADV. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG România. Fundația IOSIF este partener în acest proiect alături de alte 9 organizații neguvernamentale din Iași, membre în Comisia ONG din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economică și Socială a județului Iași. Au fost prezenți atât reprezentanți ai organizațiilor partenere cât și reprezentanți ai instituțiilor publice locale (Primăria Iași, Prefectura Iași, Consiliul Județean Iași). Proiectul de dorește să crească vizibilitatea și capacitatea instituțională pentru cel puțin 70 de ONG-uri din regiunea Nord-Est și să aducă în atenția autorităților publice regionale și centrale a problematicii subfinanțării sectorului neguvernamental și deficiențele apărute în demersul de descentralizare a serviciilor sociale.

Sperăm că prin acest proiect vom deschide un nou drum în abordarea și finanțarea serviciilor sociale cât și noi strategii viabile în crearea de parteneriate sănătoase între instituțiile publice locale și centrale și mediul neguvernamental local și regional.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.