Creștem frumos prin artă

PotSiEu este prima platformă românească de crowdfunding care finanţează exclusiv proiecte sustenabile cu impact social.

Fundaţia Iosif a înscris pe această platformă, cauza “Creştem frumos prin artă”,visul a douăzeci de copii talentaţi, de 11 – 14 ani, care luptă în fiecare zi pentru a rămâne în şcoală şi vor să îşi construiască un viitor. Pentru mulţi dintre ei, desenul, dansul, teatrul, muzica sau scrisul sunt forme de terapie autoaplicată.

Ce propun cei douăzeci de copii care vor să crească prin artă? Să fiţi alături de ei prin donaţii de minimum 2000 RON, sumă care ar fi necesară pentru startul unor ateliere creative organizate. Acestea s-ar desfăşura săptămânal, pe o perioadă de cinci luni şi vor avea trei direcţii:

• Desen, colaj şi origami;

• Teatru, muzică şi dans;

• Scriere creativă.

Donaţia minimă este de 10 RON iar fiecare ajutor este recompensat prin cadouri:felicitări, marţişoare, reviste în format pdf sau print, invitaţii la expoziţie sau la spectacolele de teatru şi chiar posibilitatea de a participa la un atelier.

Fundaţia Iosif poate fi susţinută accesând site-ul: http://potsieu.ro/campaigns/crestem-frumos-prin-arta

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.