Tabara Sucevita 2013

Ultimele saptamâni au fost, pentru echipa Fundatiei Iosif, încarcate de emotii si bucurie. Au fost zile pline de experiente noi si minunate, de speranta la un altfel de viitor si de satisfactii care ne-au dat puterea sa mergem mai departe. Timp de cinci zile, am evadat din cotidian si am trait poezia unei tabere de copii. 35 de elevi de la scolile „Ion Neculce” si „Gheorghe Mârzescu” s-au desfatat cu diverse activitati la Sucevita: competitii sportive, ateliere creative si activitati educative.

Îti transmitem câteva dintre gândurile copiilor care au participat la tabara: „Totul a fost foarte frumos în aceasta tabara. Ne-am distrat atât de mult încât nici macar nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul.” Bianca, clasa a-VII-a „A fost cea mai frumoasa saptamâna din viata mea. Voluntarele au fost foarte bune cu noi. Sper sa merg în tabara si la anul si sa fie la fel de distractiv.” Madalina, clasa a-VII-a „Mi-a placut ca am dat cu arcul ca Robin Hood. Am învatat sa joc ping pong; l-am batut pe stef. (n.r.: colegul de camera). Am jucat baschet si am ascultat muzica rock. Ne-ati înteles cel mai bine. (n.r.: cu referire la una dintre voluntare) Mai vreau în tabere!” Edward, clasa a-VI-a. Te invitam sa vezi galeria foto.

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.