Săptămana Copilului

Perioada 27 mai – 1 iunie a fost dedicată copilului şi închinată zâmbetului acestuia. O săptămână încărcată de evenimente şi plină de emoţii la fiecare pas. Copiii ne-au arătat încă o dată cât este de important să te bucuri de lucrurile simple şi cât de mult contează să dăruieşti!

Am desenat!

24 de copii din programul de prevenire a abandonului şcolar „Un gest mic face un copil mare!” şi-au ales câte un personaj de poveste şi l-au reprezentat printr-un desen. Librăria „Adevărul din Iaşi” a găzduit cu bucurie o expoziţie cu lucrările copiilor. S-au acordat 19 premii de participare, 4 premii speciale prin tragere la sorţi şi un premiu pentru desenul cel mai original. Copiii au fost încântaţi de atmosfera din Librărie şi au avut ocazia să răsfoiască zeci de cărţi. Ne dorim să reuşim să le îndeplinim dorinţa de a citi şi a cunoaşte universuri minunate de vis şi poveste. Vezi albumul foto cu desene și albumul foto de la eveniment.

Am construit!

Cu bunăvoinţa Cinema City, elevii Şcolilor „Ion Neculce” şi „Gheorghe Mârzescu” au creat şase obiecte de inspiraţie ecologică, folosind următoarele materii prime: hârtie, sticlă, plastic, textile şi metal. Acestea sunt expuse la Cinema City Iaşi. Votează lucrările pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/CinemaCityRomania, în cadrul albumului foto ”Concurs Național – Salvează tu însuți planeta!”. Aşteptăm rezultatele jurizării! Vezi albumul foto!

Am mâncat îngheţată!

Cu ocazia Zilei Copilului, compania Endava a răsplătit cu dulciuri şi poveşti, copiii din programul „Un gest mic face un copil mare!” Am înfruntat ploaia şi am făcut o plimbare plăcută la Palas, unde ne-am răsfăţat cu îngheţată şi prăjituri. Ne-am dat seama că o strângere de mână, o îmbrăţişare sinceră şi o ciocolată pot deschide apetitul spre conversaţie şi poezie. Elevii au mulţumit celor de la Endava şi au stabilit că vor să le dedice rezultatele şcolare din acest an. A fost o zi încărcată de emoţie şi de promisiuni de a învăţa mai bine! Vezi albumul foto!

Am petrecut!

Ziua de 1 iunie a fost o ocazie pentru a sărbători! Cu amabilitatea doamnei director de la Şcoala „Ion Neculce”, am organizat o petrecere într-o sală de clasă. Ne-am jucat, am mâncat bunătăţi şi ne-am răcorit cu sucuri. Ne-am făcut curaj şi am ieşit la dans. Apoi ne-am împrietenit mai bine şi am cântat câteva melodii. Nu au lipsit fotografiile şi discuţiile despre tabăra care va urma vara aceasta! Ne bucurăm şi suntem mândri de activitatea desfăşurată până acum! Aproape tragem linia de final pentru acest an şcolar. Am ajuns departe şi nu ne vom opri! Mulţumim tuturor celor care ne oferă o şansă! Vezi albumul foto!

Share This Post

vezi toate stirile fundatiei iosif

IMPLICĂ-TE! FII PARTE A SCHIMBĂRII!

Îți oferim diverse oportunități de implicare:
Redirecționează 2% către programele Fundației Iosif. Implică-te în campania “Un gest mic face un copil mare!” Fii voluntarul nostru în proiectele desfășurate. Sprijină proiectele noastre prin diverse donații sau idei care să vină în ajutorul copiilor aflați în dificultate.
Completează formularul de contact și vom lua legătura cu tine.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.